Η διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Εντοπίζω το προϊόν προς αγορά
  2. Προσθέτω το προϊόν στο καλάθι
  3. Κάνω κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού, το οποίο βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα δίπλα στο κεντρικό μενού, ώστε να ανοίξει η σελίδα του καλαθιού
  4. Στο κάτω μέρος της σελίδας καλαθιού επιλέγω ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  5. Συμπληρώνω τα στοιχεία αποστολής
  6. Επιλέγω τρόπο χρέωση
  7. Συναινώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις
  8. Πατώ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δείτε εδώ το demo video

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα κοσμήματα – προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Κατά την επιστροφή δαχτυλιδιών τελικής αξίας άνω των 200€ για την διαφοροποίηση του νούμερού τους (του δαχτυλιδιού) και την επαναποστολή τους στον ιδιοκτήτη τους (για την πρώτη φορά) το κόστος είναι μηδενικό αρκεί βέβαια η επιστροφή να γίνει με μία από τις εταιρείας που συνεργαζόμαστε, ACS, SPEEDEX ή Πόρτα Πόρτα.

Εφόσον θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ergastiri24.gr προκειμένου οι αντιπρόσωποί μας να σας καθοδηγήσουν για τη διαδικασία επιστροφής. Κατά την αποστολή του/των κοσμήματος/κοσμημάτων σας, στέλνετε το δέμα σας με χρέωση παραλήπτη κι έπειτα το κατάστημα θα επιστρέψει ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει κατά την αγορά σας, αφαιρώντας τα μεταφορικά 8€ (4€ αποστολής και 4€ επιστροφής). Τα χρήματα θα καταβληθούν σε προσωπικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει έπειτα από επικοινωνία με την εταιρεία μας.